GEVRAAGD - AANGEBODEN - GEVONDEN - VERLOREN - REACTIE PLAATSEN?

Vul onderstaand formulier in en het bericht wordt meteen onderaan op deze pagina geplaatst.

Het bestuur/webmaster beslist of het bericht geplaatst blijft of verwijderd wordt.


Reactie plaatsen

Reacties

Kees Smeekens
een maand geleden

Ben vorig jaar begonnen met biljarten en dit was mijn eerste libretournooi. Smaakt naar meer, zeker dankzij de prima organisatie en de onderlinge sfeer. Iedereen bedankt en tot de volgende keer.

F. van der Rijt
een maand geleden

Ik heb met veel plezier meegedaan aan het OUK. Het toernooi is prima georganiseerd en de sfeer uitstekend. Ik hoop, bij leven en welzijn, volgend jaar weer mee te kunnen doen. Mijn dank aan alle KTKleden die aan de organisatie hebben meegewerkt.

Hans Peijnenburg
een maand geleden

Het is mooi en fijn zulke leuke reacties van eenieder te lezen. Ook de bedankmailtjes zijn erg warm.
Geeft dus aan dat allen mooie en gezellige drie weken hebben mogen meemaken in het Udenhoutse. Zoals Carel ook al schrijft, de kinderziektes zijn er zo goed als allemaal uit en voor het komende jaar , de vijfde editie ofwel eerste lustrum, zal dan ook zo goed als zeker helemaal up-to-dat gepresenteerd gaan worden.
Wens iedereen een fijne na-zomer en een mooi aankomend biljartjaar in allerlei competititievormen.
Nogmaals bedankt allemaal voor dit geslaagde toernooi, nee ,ik moet zeggen : geslaagde Open Udenhoutse Kampioenschap.

Jos van Engelen
een maand geleden

Mannen van KTK ga vooral door met het organiseren van jullie OUK. Zoals eerder gezegd is alle eer voor de commissie en de dames van de catering. Jullie kregen het wederom voor elkaar een geweldig goed kampioenschap te organiseren.
Ik zie reeds nu al uit naar het volgend OUK.
De komende week zal ik me waarschijnlijk afvragen wat ik nu met al mijn vrije tijd moet doen.
En een beetje heimwee naar jullie locatie en de vele biljartvrienden zal ik ook zeker krijgen.
Voor nu wens ik iedereen een mooi biljartseizoen toe.

Peter Mertens
een maand geleden

We hebben het goed naar onze zin gehad.Het was plezierig om jullie allen te helpen met schrijven en tellen.Het was een goed georganiseerd tournooi.Geweldig.Gr. van Joke en Peter

Carel Eijkens
een maand geleden

Hoop dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan dit "prachtige en sportieve" evenement. De kinderziektes zijn er uit dus volgens jaar zitten alle knoppen goed op het toetsenbord.

Ton Brekelmans
een maand geleden

Vorig jaar hadden we allerlei aanpassingen.. i.v.m. Corona én hadden we met het erg heette weer te maken.. 35 graden was niets.
Dit jaar hadden we meer geluk….. én minder coronaregels en aangenaam biljartweer.
De 3 weken zijn niet alleen ons.. maar vele deelnemers goed bevallen. Ook doordat de avonden vrij van wedstrijden waren.. en dit niet alleen de commissie…. maar zeker ook voor onze beheerder.
Ons 4e O.U.K. zit er op… en is meer dan voortreffelijk verlopen… En vergis je niet bijna 250 wedstrijden.
Met een voortreffelijke wedstrijdleider.. die er vele weken ingestoken heeft. Een toernooi wat nagenoeg perfect is uitgevoerd en wat erg veel waardering verdiend..
Ik dank ook Carel onze webmaster én automatiseerder.. voor het maken van de website speciaal voor deze O.U. K. En voor het keurig en snelle verwerken van de programmering de mutaties , de uitslagen en de standenlijsten. Zodat iedereen min of meer dezelfde avond al kon zien wat de actuele situatie was.
Verder wil ik alle tellers en schrijvers bedanken die steeds om 12.15 uur aanwezig waren om de eerste partijen te tellen of te schrijven..
In het bijzonder dank aan Joke Mertens die al jaren is komen schrijven..
Ook dank ik alle vrijwilligers die ons allemaal van een drankje en of hapjes heeft voorzien.
En een speciaal woord van dank is weer op zijn plaats voor Wil onze beheerder….. die er steeds voor zorgde dat het materiaal in orde was.. en tussendoor als commissielid ook nog hand en span diensten verrichtte .
Tenslotte dank ik ook de andere commissieleden Ton Cuijpers, Jac Schenkels voor hun vrije tijd en hun inzet. En voor de boontjes natuurlijk.
En zeker niet op de laatste plaat dank aan alle deelnemers voor hun gezelligheid en sportieve inzet. En ook voor de mooie reacties op onze website.
Als elk jaar bekijken we steeds wat er verbetert kan worden en nemen we de ervaringen van dit 4e O.U. K. mee naar volgend jaar wanneer we weer met veel plezier ons 1e lustrum zullen vieren.
Ten slotte wil ik iedereen die ik vergeet, nogmaals hartelijk danken.. en nog veel biljartplezier en gezondheid toewensen.
Ton Brekelmans ( voorzitter KTK)

Gé van Pelt
een maand geleden

Heren van de organisatie en dames van het natje en droogje, wederom bedankt voor jullie fijn toernooi.
Ook al vielen mijn resultaten zwaar tegen, toch een heel fijn gevoel bij jullie toernooi.
Ga zo door en tot volgend jaar.

Jos van Engelen
een maand geleden

Ben het volledig met met je eens Ben. Het harem van Wil van Gestel doet zijn stinkende best om het ons naar de zin te maken. Toppie van die dames om hun vrije tijd voor ons op te offeren.

Ben Kolsteren
een maand geleden

De Open Udenhoutse is een goed en strak georganiseerd toernooi, gezellige sfeer, prima materiaal om op te spelen. Zoals we dat van KTK gewend zijn. En met Hans Peijnenburg achter de knoppen, kan het eigenlijk al niet meer fout gaan. Ook zijn mede-organisatoren natuurlijk: Chapeau!

Wil van Gestel
een maand geleden

Ook van mij ‘n reactie, organisatie is Toppie ! Maar ook complimenten voor de deelnemers die zich keurig gedragen en alle begrip hebben als er misverstanden zijn !! Groetjes Wil ook namens onze vrijwilligers

Jan van Zon
een maand geleden

Gastvrij
Op tijd een hapje en drankje
Prima Organisatie (ondanks opstartproblemen )
Gezellige sfeer
Complimenten aan leiding en alle mede-
werkers van de leden van KTK

jack schenkels
een maand geleden

sorry Jos maar ze zijn inmiddels gewassen ik was nog niet aan de beurt .!

Harrie van Rijswijk
een maand geleden

Gezellige sfeer en leuk toernooi en goede organisatie en voor een hapje en een drankje wordt ook goed gezorgd. Hou vol allemaal en de 3 weken vliegen voorbij.

Jos van Engelen
een maand geleden

Ben het helemaal met Wil Jansen eens. Heel goede organisatie en niet te vergeten een fijne sfeer. Denk bv maar aan de veel besproken zwarte knieen van Jack Schenkels.
Dat zoiets allemaal kan geeft de goede sfeer aan. Een grapje en op zijn tijd weer serieus is ook nodig om tot de juiste verstandhouding te komen.
Verder aan jullie organisatie veel succes gewenst voor dit jaar.
En alvast bedankt voor bovenstaande.
Groetjes,
Jos van Engelen

ties kosters
een maand geleden

hallo hans even een reactie prima toernooi goed geregeld maar mijn uitslag eerste partij tegen jan bergmans is niet goed vermeld dat moet zijn 40 beurten gemaakt 36 en daar staat nu 40 beurten gemaakt 27 ik had je daar al over gebeld groetjes ties

Ad Akkermans
een maand geleden

Haha Carel Eijkens, dat is me wel waard die aanbieding van je, gaan we in onderhandeling ???.
( Heb nog een kistje met 100 bloembollen. Prachtige tulpen gemengd, grote narcissen en blauwe druifjes. Af te halen voor een flesje wijn ).

Ad Akkermans
een maand geleden

Nieuwe opzet van de wedstrijden, perfect gedaan zo. Buiten de kleine kinderziektes om goed opgezet. Ga zo door. 1e week zit erop, nu het vervolg voor vele van ons in de 2e week. Wens eenieder succes de aankomende week, en Haha ook mezelf toch, mvrgr Adriaan A.

jack schenkels
een maand geleden

hoi Carel , houw vast die handel .

Wil Jansen
een maand geleden

Doe nu al 3 jaar mee en alles is weer top geregeld. Het is immers niet makkelijk om alles in goede banen te leiden met zoveel deelnemers. Geheel bestuur complimenten hoor.👏👏👏