WETENSWAARDIGHEDEN


Biljarten voor DUMMIES. Lijkt gemakkelijk maar dat is het zeker niet. Voor PDF download klik HIER

Via de site van Bommeltje zijn talloze biljart -wetenswaardigheden te vinden. Klik HIER om naar de site de gaan.

Biljarten een moeilijk spelletje? Klik HIER om te kijken hoe het feitelijk moet.

Een alleraardigst filmpje over Udenhout bekijken? klik dan even HIER

Klik HIER om enkele gastvrije horecabedrijven in Udenhout te bekijken.


Op het podium van het Nederlands kampioenschap vocht hij tegen de tranen toen het Wilhelmus werd door de arena klonk. De wonderbaarlijke, dolgelukkige Brabander Ludo Kools, een 53-jarige debutant op de Jumbo Masters, bekroonde op de slotdag een bizar avontuur met de Nederlandse titel driebanden. Hij was een stralende winnaar, een onwaarschijnlijke kampioen, beloond met een ticket voor het WK driebanden in Korea. "Ik ben zó gelukkig, het is zó mooi, een kansloze debutant die gewoon Nederlands kampioen wordt'', fonkelde hij na zijn overwinning in de Mastersfinale tegen Raimond Burgman met 3-2.


WORLDCUP DRIEBANDEN

Vanuit de burelen van de UMB (wereldbiljartbond) en CEB (Europese biljartbond) is geweldig nieuws richting KNBB en KNBB Sectie Driebanden gekomen.

Het succes, de goede sfeer en de professionele organisatie van de World Cup in Veghel (2019) door Stichting BEN heeft er toe geleidt dat Nederland óók de World Cups van 2022, 2023 en 2024 heeft toegewezen gekregen!

Dit betekent dat Nederland op 23 t/m 29 oktober 2022, 22 t/m 28 oktober 2023 en 20 t/m 26 oktober 2024 wederom in het teken zal staan van DRIEBANDEN, in de CHV Noordkade locatie in Veghel. Details volgen.