KERST EN NIEUWJAARSBOODSCHAP 2023-2024


Beste leden, beheerder, vrijwilligers, wedstrijdleider(s) coördinatoren, commissies en webmaster.

Laat ik gewoon eens beginnen met een ongelooflijke dank uit te spreken aan onze beheerder Wil en al zijn ondersteunende vrijwilligsters. Zij verdienen een groot applaus. Steeds zijn de biljarts in orde. Een beheerder met humor die steeds op een correcte en soms op een duidelijke wijze iedereen laat weten zich te houden aan afspraken welke gemaakt zijn. Daarnaast vertegenwoordigd  Wil ook voor vele leden allerlei zaken rondom de competitie Hart van Brabant.

Dank daarvoor.

Ook onze vrijwilligsters verdienen een grote pluim, hun gezelligheid en inzet voor onze vereniging is van onschatbare waarde. Dank daarvoor.

Daarnaast en zeker niet op de laatste plaats wil ik de coördinatoren bedanken die elke wedstrijddag in goede banen leiden.

Dank daarvoor

En wat te denken van de grote vrijwillige inzet van onze webmaster Carel, die het beeldscherm en de website meer dan voortreffelijk up to date heeft gehouden. Fijn is het dat Ben Kolsteren het beeld-scherm van Carel over gaat nemen en hebben daar ook het volste vertrouwen in.

Dank daarvoor.

Zo heeft Wil Crist voor een deel de taken overgenomen van onze wedstrijdleider Noud. Ook hun inzet is niet te onderschatten als je beseft hoeveel tijd daarin gaat zitten.

Dank daarvoor.

En dan hebben we ook nog commissie  Open Udenhoutse Kampioenschappen die tijdens het drie wekelijkse toernooi samen met Hans ( wedstrijdleider) dit O.U.K. tot een onvergetelijk evenement weten te maken.

Dank daarvoor

En zijn er ook 3 vrijwilligers die ons jubileumjaar (2024) inhoud gaan geven én een voortreffelijk bestuur, eveneens onmisbaar om een vereniging als de onze in positieve zin in stand te houden én gezond te houden.

Dank daarvoor.

Wat moet een vereniging zonder ál deze mensen. Het besef daarvan wordt vaak onderschat of vanzelfsprekend gevonden. Integendeel…. Ieder van hun ( en vergeef me wie ik vergeet) gebruiken een deel van hun vrije tijd om onze vereniging te laten zijn voor wat deze nu is.

Een gezonde vereniging met méér dan 80 leden, voorwaar om  trots op te zijn.

En dat ben ik dan ook.

Op naar het nieuwe jaar waar we ons 50 jarig jubileum gaan vieren.

Ik wens iedereen veel geluk, gezondheid en wijsheid toe, met daarnaast veel biljartplezier.

 

Ton Brekelmans Voorzitter KTK.